Zo werkt Transportaanvraag

Wie is voor uw opdracht de beste transportoplossing? Of twijfelt u of u nog wel goed zit bij uw huidige logistiek dienstverlener? De beste manier om daar achter te komen, is door transportbedrijven te vergelijken. Transportaanvraag zoekt uit wat voor u de beste transportoplossing is én regelt het gehele transport voor u. Snel en onafhankelijk: uw wensen en belangen staan centraal.

Transportaanvraag werkt als een vergelijkingssite voor wereldwijd transport. We onderhouden korte lijnen met ervaren en gecertificeerde logistiek dienstverleners in wegvervoer, zeevracht, luchtvracht en intermodaal vervoer. Zo heeft u snel duidelijkheid welke transportoplossing voor uw bedrijf de beste is.

In 5 stappen van aanvraag naar transportoplossing

Picture

Transport aanvragen

U vult het aanvraagformulier in op de website. Dit is volledig vrijblijvend.

Lees meer

Op het aanvraagformulier vult u het begin- en eindpunt van het transport en de datum waarop de goederen afgeleverd moeten worden in. In het tekstvak op het formulier omschrijft u uw transportaanvraag. Behalve wat u graag wil laten vervoeren, kunt u hier precies aangeven wat uw prioriteiten zijn: een specifieke vorm van transport, spoed of een zo milieuvriendelijk mogelijke invulling van het transport. U kunt hier ook aangeven welke aanvullende transportdiensten u eventueel nodig heeft, zoals transport van deur tot deur, opslagruimte of geconditioneerd transport.

Movie

Analyse aanvraag

Na ontvangst van uw aanvraag controleren we of we alle benodigde informatie hebben.

Lees meer

Transportaanvraag streeft naar een optimale transportoplossing. Om gericht voor u op zoek te kunnen gaan naar de juiste transportoplossing, brengen we uw transportaanvraag goed in kaart. Daarom nemen we contact met u op als we naar aanleiding van uw aanvraag nog aanvullende informatie nodig hebben.

Picture

Selectie van aanbieders

Transportaanvraag vraagt bij minimaal 5 logistiek dienstverleners een offerte aan.

Lees meer

Transportaanvraag werkt met een in de loop van jaren zorgvuldig opgebouwd netwerk van logistiek dienstverleners met elk een eigen specialisatie. Dit zijn onafhankelijke, gecertificeerde transportbedrijven waarmee we uitstekende ervaringen hebben. Aan de hand van uw uitgewerkte transportaanvraag selecteren we minimaal 5 logistiek dienstverleners die affiniteit hebben met uw specifieke opdracht. We vragen hen om offerte te maken.

Location

U ontvangt de offerte

De best passende aanbieding sturen we u toe.

Lees meer

We vergelijken de verschillende offertes. Bij het vergelijken van de aanbiedingen kijken we naar de mogelijkheden, voorwaarden en de kosten in de offertes. De offerte die qua prijs en voorwaarden het beste bij uw opdracht aansluit, sturen wij u vrijblijvend toe.

Location

U beslist

U beslist of u met de aangeboden offerte akkoord gaat.

Lees meer

Als u van ons aanbod gebruik wilt maken, stuurt u ons een opdrachtbevestiging. Wij regelen vervolgens het transport voor u. De financiële afhandeling is precies volgens offerte: geen kleine lettertjes en geen verrassingen achteraf.

Movie